8 Aralık 2010 Çarşamba

Vay Arkadaş!

  Şimdi kesin soracaksınız. Bu film  haftalar önce vizyonda değil miydi? Evet, aynen öyle; fakat bazı aksaklıklardan dolayı sizlere yorumlarımı şuan iletiyorum. "Eğer böyle olduğunu bilseydik, giderdik işte keşke önceden yazsaydın" diye bir tutum içerisine gireceğinizi düşünüyorsanız da hiç merak etmeyin. Bir şey kaçırmadınız.



  Aslında filme genel olarak bakıldığında beklenti yüksek. Oyuncular iyi ve afiş de gayet başarılı. Ben özellikle Demet Evgar'ın oyunculuğunu çok beğendiğim için filmi izlemek istediğimi itiraf etmeliyim. Onun dışında oyunculara bir göz atalım. Filmde Ali Atay, Rasim Öztekin, Mete Horozoğlu, Mustafa Üstündağ, Erdal Tosun, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Pamela Spence, Fırat Doğruoğlu, Bihter Dinçel, Metin Coşkun, Barış Başar ve Onur Özcan.

 Filmde Manik, Tik ve Dildo lakaplı, kenar mahallede yaşayan üç arkadaşın para kazanmak daha doğrusu para çalmak için başından geçen komik olaylar anlatılmaktadır. Filmin ilk sahnesi sizi sanki bir Texas filmi izliyorsunuz gibi hissettiriyor. Sonrasında ise farklı insanların birbirlerinin hayatlarına nasıl karıştıklarına şahit oluyorsunuz.


 Filmde dikkat oyuncu ise tabiki de Demet Evgar'dı. Oyuncu filmdeki dans sahnesi için tam 2 ay boyunca dans dersleri almış. Özel hazırlanmış dekorda haftalarca çalışmadan sonra da bu sahneyi başarılı bir şekilde oynamıştır.



  Sonuç olarak, filmi fazla beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Yani, aslında evde dvd'sini izlemek çok daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Bu sebeple de eğer bu filme gitmediyseniz bir şey kaybetmediniz. Yinede en azından Demet Evgar'ın bu sahnesini merak ediyor veya konusu ilginç geliyorsa yakın zamanda dvd'sini alıp izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder