3 Kasım 2010 Çarşamba

Konuşulan Film: Sosyal Ağ



     Çevremize baktığımızda facebook kullanmayan veya en azından adını duymayan birini bulmak artık samanlıkta iğne aramaya benziyor. Peki acaba bu sitenin hikayesi ne? Nasıl doğdu veya kim kurdu? İşte, bu soruların tüm cevabı filmde yer alıyor.
   
  Film vizyona girdiği ilk günden beri binlerce kişi tarafından izlendi. Yerli ve yabancı basının gözbebeği haline geldi adeta. Filmin gerçekle yüzde yüz örtüşmediğini söyleyen Marc Zuckerberg ününe de ün katmış oldu. Filmdeki oyuncuların tanınmış olduğunu pek söyleyemeyiz ; fakat sadece biri dışında.



   



Eminim çoğumuz şarkıcı olan Justin Timberlake'i tanıyordur. Evet, bu filmde oyuncu olarak karşımıza çıkıyor ve aslında önemli bir role sahip. Bu nedenle onu filmin nerdeyse bütününde izlemek mümkün.









   Eğer facebook'un doğuşunu merak ediyorsanız ya da filmin konusundan bağımsız olarak bir şarkıcının oyuncu performansını görmek istiyorsanız izlemenizi tavsiye ediyorum. Filmi izlerken sıkılmayacağınıza eminim aslında. Konusunun ilgi çekici olmasının yanında eğlenceli ve hepimizin yaşadığı üniversite hayatını da gözler önüne seriyor. Herkese iyi seyirler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder